Srdceryvná rýže (krátce)

Ach, jak primitivní — a jak božské.

Obyčejná rýže – kulatozrnná. Obyčejná kuřecí srdce – nakrájená na kroužky – zasypaná mořskou solí, bílým pepřem, kari. Udělají se do příjemna – na bublinkujícím olivovém oleji. Zasypou se uvařenou rýží – ta se zasype banální směsí koření Rýže (obsahuje: kari, česnek, možná libeček, ještě něco, ještě něco, ještě něco).

Dokonale promíchat.

Jak to může být tak dobré?

Na talíři zůstane zářivě žlutý film.


Komentáře (3)

k formuláři

RSS kanál komentářů

    • Komentář číslo: 1
    • *
    • Jméno: Honza M.
    • Odesláno:
      24.5. 2008 — 8:28

    To jedl Lister?

    • Komentář číslo: 2
    • *
    • Jméno: mrtvocich
    • Odesláno:
      24.5. 2008 — 11:34

    1: :D

    • Komentář číslo: 3
    • *
    • Jméno: Kahi
    • Odesláno:
      24.5. 2008 — 18:53

    [1] Honza M.: Možná zpočátku. Pak musel zvyšovat dávky curry na úkor ostatních ingrediencí.

    Jsi na míle od Země, hluboko v srdci Sluneční soustavy a dal by sis kari? Tak zkus indickou restauraci Taj Mahal na Titanu! Pochutnej si na nejlepších orientálních specialitách v pětinové gravitaci! A je to jen kousek pěšky vesmírem z vašeho kina!

    Zas se mi dělají chutě! href=„http://­en.wikibooks.or­g/wiki/Cookbo­ok:Chicken_Vin­daloo“ rel=„nofollow“>http:/­/en.wikibooks­.org/wiki/Cook­book:Chicken_Vin­daloo

Přidat komentář

Nápověda ke psaní komentářů

Zde formátuje Texy!

  • *zvýraznění*
  • **silné zvýraznění**
  • > citace
  • "odkaz":http://kam
  • [4] reakce na komentář
  • zdrojové kódy a více

komentáře

úplně nahoru