Hádejte, co je na obrázku: Kahiho vejce s rukolou!
K poslechu při vaření doporučujeme: Zelené koule
Krásné jarní dopoledne! Nebyl bych to já, kdybych cestou kolem sáčku s listy rukoly na polici v Delvitě nevzpomněl si: vždyť to je ten pixyho fenomén! Částečně jsem je zpracoval tímto experimentálním způsobem… Postup i ingredience jsou skryty v kontextu následujícího obrázku:
Jestli se povedlo? Rukola se vizuálně neztratila, avšak chuťově vpravdě jo. Špenát by se možná neztratil nijak. Vejce jsem osolil předtím i potom, čili byly trochu přesolené. Staromilec by řek, že jsem zamilován. Jinak v pohodě.
Komentáře (1)
RSS kanál komentářů
26.4. 2008 — 1:33
Kahi, vynikající obrázkový recept. Uvařil jsem a s chutí snědl… Těším se, až ho ochutnám z Mistrovi (tvé) tvorby
Přidat komentář