Že tě huba nepálí

Poznámka pro členy gastronomického kroužku. Majda: půl plechovky rajčat, plechovka sardinek, lžička curry, trocha černého pepře najemno, dvě malé papričky od Sindibáda na jemno, sůl, kvalitně zamíchat. Nechat odstát. Špagety. Jsou. Trochu je zatvrdit na horké pánvi. Přihodit do pánve majdu. Chvíli nechat dělat. Přilít šťávu z rajčat, zamíchat, nechat dělat. Vypnout plyn, zavřít pokličkou, nechat dodělat. Umít nádobí. Podávat. Basalka je pro barvu. (Jedna paprička by stačila, ale pak by každé sousto nebyla challenge sama o sobě.) Done.

Výsledek


Komentáře (2)

RSS kanál komentářů

    • Komentář číslo: 1
    • *
    • Jméno: Anonymous
    • Odesláno:
      11.9. 2008 — 22:20

    umýt

    • Komentář číslo: 2
    • *
    • Jméno: Huggi
    • Odesláno:
      12.9. 2008 — 12:11

    Jedna paprička by stačila sem si nedavno rikal taky..uz po nekolikaty..:)

Přidat komentář

Nápověda ke psaní komentářů

Zde formátuje Texy!

  • *zvýraznění*
  • **silné zvýraznění**
  • > citace
  • "odkaz":http://kam
  • [4] reakce na komentář
  • zdrojové kódy a více

úplně nahoru