Tři videa (aneb tohle bych taky přeskočil)

Ach jo. Zase jsem to dostal. Tentokrát mě nakazil Jan Řezáč. Blogerský kodex říká, že bych vám teď měl ukázat tři videa. No teda dobře. Co si pustíme? Začneme hudebním entré, budeme pokračovat sportovní vložkou a tour završíme pornografickým snímkem, ve kterém si svou mužnou roli zahrál Pixy! Pozor, za žádných okolností nepřeskakujte první dvě videa!!! Filmečky jsou seřazené právě tímto způsobem z jistých důvodů… Důvody jsou potřeba. Potřebujeme je my všichni, až na…

Cvik ucha

Vypadá to na nějaký školní orchestr, za to sorry a taky sorry za kvalitu (možná proto The drums in this cover sucks so badly man!).

Cvik těla

Setkání Muhammad Hassan vs. The Undertaker se trochu protáhlo, takže si to otevřte do plného YouTube tudma: uvidíte, že film je rozdělen na tři části (začátek a konec se dá proletět).

Hezké, že? Tak tímhle se v poslední době bavím. Uvažoval jsem i, že vám pustím spíše Hassan vs. Shawn Michaels, což je taky fajn, ale není tam pan Undertaker a není to zas tak napínavé. Je tam sice Hulk Hogan, ale ten je dnes, jak to říct, pasé. Možná dvě dekády zpátky

To třetí video

Jestli jste první dvě videa – i přes důraznou výzvu, ať tak neděláte – přeskočili, musím vás bohužel požádat, ať jdete zpátky na začátek.

Přichází zlatý „hřeb“ dnešního televizního vysílání: souboj Pixy vs. Argentina!


Tak, a teď se stalo něco, co jsem nečekal… oni to smázli. Naštěstí mám zálohu, z které můžu udělat pár snímků (pozor, spoiler!).


Komentáře

RSS kanál komentářů

Zatím bez komentáře.

Přidat komentář

Nápověda ke psaní komentářů

Zde formátuje Texy!

  • *zvýraznění*
  • **silné zvýraznění**
  • > citace
  • "odkaz":http://kam
  • [4] reakce na komentář
  • zdrojové kódy a více

úplně nahoru